Kızla Sohbet Nasıl Edilir Kızlarlla Nasıl Tanışılır Diyecek Olursak Şunu Belirtelim Öncelikle Öz Güveniniz Yüksek Olmak Zorunda Çekimser Yada Utangaç İseniz Zaten Ne Bir Kıza Yakınlaşa Bilirsiniz Nede Bir Başlangıc Sağalayabilirsiniz.
Kendiniz Olun Yapmacık Davranışlarından Sakının Bayanın Yanında Kesinlikle Titreyerek Yada Bayana Güvensizlik Verici Durumlardan Sakınmaya Özen Göstermeniz Gerekiyor Arkadaşlar.
Bir kızla nasıl sohbet başlatılır
Her insanın kendisine dair genel bir algısı ve bakış açısı vardır. Kendine güven veya güvensizlik, bu algının bir sonucudur. Kendine güven; kişinin, korku, çekinme ve kuşku duymadan kendisine inanması olarak tarif edilebilir. Kendine güvenen kişi, hayata yapıcı ve olumlu bir gözle bakar. Kendisine, yetenek ve yetkinliklerine inanır. Bu, kişinin sahip olmadığı özelliklere sahip olduğunu sanması ya da kendisine her konuda sonsuz güven duyması olarak düşünülmemelidir. Özgüveni olan kişi, sınırlarını bilir. Her alanda başarılı olmak mümkün olmadığı gibi, her alanda kendine güvenmek de gerçekçi değildir.
Bir kızla sohbet nasıl devam ettirilir
Kendine güven, kişinin yaşamını kontrol etme ihtiyacına cevap verir. Sınırlarını bilen, hangi alanlarda iyi, hangilerinde daha zayıf olduğunu seçebilen kişi için yaşam daha öngörülebilir, dolayısıyla daha kolaydır. Özgüvenli insanlar, bazı beklentileri gerçekleşmese bile, kendilerini kabul etmeyi ve olumlu düşünmeyi sürdürürler. Kendine güvenmenin bir başka olumlu yansıması, kişinin kendisini değerlendirirken başkalarının onayını alma ihtiyacı duymamasıdır.
Kişinin kendine güvenmemesi, güven verecek özelliklere sahip olmaması anlamına gelmez. Kendine aşırı güvenmek de hiç güvenmemek de, gerçekçi olmayan algılar olarak düşünülmelidir. Kişi sahip olduğu içsel kaynakları fark edip, güçlü ve zayıf yönlerinin ayırdına varabilirse, bu algıları da değişebilmektedir.
Kendine güven nasıl oluşur?
Kendine güven, dış dünyaya ve diğer insanlara güven duymakla yakından ilişkilidir. Başkalarına güvenmeyi büyük ölçüde yaşantımızın ilk yıllarında öğreniriz. Ebeveynlerimizden sevgi, saygı ve kabul görmek, özgüven oluşturmada büyük önem taşır. Bu ihtiyaçlarımıza yanıt veren, huzurlu bir ev ortamında büyümek, bize, dünyanın güvenilir olduğu mesajını verir ve sonrasında, bu genel güven algısı kendimize de yönelir. Aşırı derecede eleştirel davranan ve çocuklarından çok fazla şey bekleyen anne-babalar, onların kırılgan ve değersiz hissetmelerine sebep olur. Bu da kendine güvenin oluşmasını engelleyici bir faktördür.
Kendine güvenin oluşumunda, çocukluk dönemleri elbette ki çok önemli ve belirleyicidir. Ancak bu belirleyiciliğin mutlak olmadığını bilmek gerekir. Kendimize olan güvensizliğimizi, tamamen dış sebeplere bağlamak, gerçekçi olmadığı gibi, sorunumuzu çözmemize de katkı sağlamaz.
Masaüstü sohbet programımız olan sohbet mirci sizde hemen bilgisayarınıza indirebilir, daha hızlı sohbet edebilisiniz. Virüs taramasından geçirilmiştir.